Allerheiligen op de Molse begraafplaatsen
Volledig scherm
Allerheiligen op de Molse begraafplaatsen © Gemeente Mol

Eenrichtingsverkeer voor Allerheiligen in Achterbos

MolOp 1 november geldt er van 9 tot 17 uur eenrichtingsverkeer in Achterbos, vanaf de Sint-Apollonialaan tot aan de ovonde, om de drukte rond Allerheiligen in goede banen te leiden.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Molse bevolking blijft groeien: vooral in het centrum
  Mol

  Molse bevolking blijft groeien: vooral in het centrum

  Het inwonersaantal van Mol is het afgelopen jaar enorm sterk gestegen. Waar de gemeente het voorbije decennium gemiddeld zo’n 200 à 250 nieuwe inwoners per jaar mocht verwelkomen, was dat in 2022 maar liefst het dubbele met 575 nieuwe Mollenaars. Zo wonen er nu precies 38.142 mensen in de gemeente. “Mol heeft toch wel een aantrekkingskracht op de omliggende gemeenten en daarbuiten”, zegt burgemeester Wim Caeyers (CD&V) trots.