De Kaasboerin in Mol-Postel
Volledig scherm
De Kaasboerin in Mol-Postel © Jef Van Nooten

De Kaasboerin, icoon in Vlaamse showbizz, legt de boeken neer

MolDe Kaasboerin in de uitgestrekte Postelse bossen is al decennia lang een icoon in de Vlaamse showbizz. Helaas heeft de populaire horecazaak enorm geleden onder de coronacrisis. Zozeer zelfs dat De Kaasboerin dinsdag officieel failliet werd verklaard. Het is momenteel nog afwachten of de zaak wordt overgenomen. 

 1. Rafaël (3) kreeg nieuwe enkel in Polen dankzij crowdfunding: “Zo ontzettend dankbaar voor alle steun”
  PREMIUM
  Mol

  Rafaël (3) kreeg nieuwe enkel in Polen dankzij crowdfun­ding: “Zo ontzettend dankbaar voor alle steun”

  De wereld lacht de kleine Rafaël (3) uit Mol toe. Dankzij een succesvolle crowdfunding verzamelden zijn ouders genoeg geld in om de complexe operatie voor een nieuwe enkel te kunnen uitvoeren in Warschau. De operatie is goed verlopen, maar nu wacht een lange en moeilijke revalidatie. “Al die steun was overweldigend en daar zijn we iedereen zo ontzettend dankbaar voor”, vertellen zijn ouders.
 2. Verzorgingsleerkracht Gerda opent baby spa Minilux: “Voor ouders het ideale moment om band met hun kind te versterken”
  balen

  Verzor­gings­leer­kracht Gerda opent baby spa Minilux: “Voor ouders het ideale moment om band met hun kind te versterken”

  Bij haar thuis in de Kolfstraat in Balen opende Gerda Wuyts (44) half juli haar baby spa Minilux. In de wellness worden de baby’s niet enkel op en top verwend, het komt ook onder meer hun motorische ontwikkeling ten goede en versterkt de band tussen baby en ouder. Met haar droomproject keert Gerda, die vroedkundige van opleiding is, zo meteen ook terug naar haar roots. “Nu mijn eigen kinderen al wat groter zijn, was dit hét moment om hiermee te starten.”