Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

Coronaprik zonder afspraak: vaccinatiecentrum De Zwaan organiseert maandag openprikdag

Mol/Balen/Dessel/RetieInwoners van Mol, Balen, Retie en Dessel die nog niet zijn gevaccineerd tegen corona, kunnen zich aanstaande maandag spontaan aanmelden bij het vaccinatiecentrum op site De Zwaan. Eerstelijnszone Baldemore organiseert dan namelijk een ‘openprikdag’.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.