De Witte Mol in Mol.
Volledig scherm
De Witte Mol in Mol. © RV

Corona-uitbraak in De Witte Mol is achter de rug: alle leefgroepen mogen uit quarantaine

MolDe tweede testronde in zorginstelling De Witte Mol, bij een 250-tal zorggebruikers en medewerkers, heeft uitsluitend negatieve resultaten opgeleverd. De grote corona-uitbraak is daarmee officieel voorbij.

  1. Elvis in Memory strijkt voor het eerst neer in België met unieke memorabilia van The King: “Stukje Graceland tot bij de mensen brengen”
    Mol

    Elvis in Memory strijkt voor het eerst neer in België met unieke memorabi­lia van The King: “Stukje Graceland tot bij de mensen brengen”

    Robin Klarenbeek bezit één van de grootste verzamelingen van memorabilia van Elvis Presley, met onder meer één van de drie ‘gold lamé suits’ die The King en een gesigneerde gitaar. Samen met de Nederlandse zanger Kees Versluys sloeg hij de handen in elkaar om een unieke show in elkaar te brengen. “We willen een stukje Graceland tot de fans brengen die niet de middelen hebben om daar eens echt te geraken”, klinkt het. En de twee hebben een droom. “Samenwerking met andere fanclubs van Elvis, dat zou fantastisch zijn.”