Jade Mintjens en Vincent Voeten tijdens Humo's Comedy Cup.
Volledig scherm
Jade Mintjens en Vincent Voeten tijdens Humo's Comedy Cup. © Humo

Comedyavond met Humo’s Comedy Cup-finalisten in Hof van 't Rauw

MolCultuurcentrum Mol organiseert op vrijdag 7 oktober een comedyavond in het Hof van ‘t Rauw. Op de affiche staan met Jade Mintjens en Vincent Voeten twee Kempense kleppers, die ook nog eens op de eerste en tweede plaats van Humo’s Comedy Cup zijn geëindigd. Zij worden op het podium vervoegd door collega-comedian Raf Coppens.

  1. Rode Duivelsfan Peter (66), die heup brak onderweg naar WK in Qatar, is terug thuis: “Dit was een serieuze tegenvaller, maar volgend toernooi sta ik weer paraat”
    Balen

    Rode Duivelsfan Peter (66), die heup brak onderweg naar WK in Qatar, is terug thuis: “Dit was een serieuze tegenval­ler, maar volgend toernooi sta ik weer paraat”

    Tandarts Peter Wynants (66) uit Balen is zondag weer thuisgekomen na zijn ongelukkige val op het vliegveld van Dubai. De grote Rode Duivelsfan was onderweg naar Qatar om er de groepsmatch tegen Canada te beleven, toen hij struikelde en zijn heup brak. Zijn operatie werd tot tweemaal toe uitgesteld, maar hij kreeg uiteindelijk toestemming om zondag gerepatrieerd te worden. “Het is allemaal vlot verlopen, maar ik ben wel heel opgelucht om terug thuis te zijn”, zegt de pechvogel.