Jasper Seigers (23), mede-uitbater van café De Kiezel in Mol-Wezel, kwam dinsdagochtend om het leven in een tragisch verkeersongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasper Seigers (23), mede-uitbater van café De Kiezel in Mol-Wezel, kwam dinsdagochtend om het leven in een tragisch verkeersongeval. © RV/Liese Demeulenaere

Café-uitbater Jasper (23) sterft na ongeval: “Plots gaf zijn smartwatch melding dat er iets mis was, maar ik kon niet naar hem toe”

MolDe 23-jarige Jasper Seigers uit Mol, mede-uitbater van café De Kiezel in Wezel, heeft dinsdagochtend het leven gelaten bij een tragisch verkeersongeval in Lommel. Het nieuws van zijn overlijden slaat in als een bom. “Het is onwaarschijnlijk. Ik kan het nog altijd niet geloven. Jasper was gewoonweg een topkerel”, zegt zijn vader Tommy. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Achter de muren van de gesloten jeugdinstelling in Mol: “Met de juiste begeleiding kan elke jongere iets maken van het leven”
  PREMIUM
  Mol/Meerhout

  Achter de muren van de gesloten jeugdin­stel­ling in Mol: “Met de juiste begelei­ding kan elke jongere iets maken van het leven”

  “De meeste jongeren zijn boos omdat ze opgesloten worden. Maar wanneer ze weer buiten gaan, zijn ze ons vaak dankbaar.” Aan het woord is Marijke Verachtert, een begeleidster met jarenlange ervaring in de jeugdzorg. Ze schreef het boek ‘Losgescheurd’, een verhaal dat ons meeneemt naar het leven in de gesloten jeugdvoorziening in Mol.