Het Schrijvertje zamelde een camionette vol hulpgoederen in voor de slachtoffers in Oekraïne.
Volledig scherm
Het Schrijvertje zamelde een camionette vol hulpgoederen in voor de slachtoffers in Oekraïne. © Go!-basisschool Het Schrijvertje

Basisschool Het Schrijvertje zamelt bestelwagen vol hulpgoederen voor Oekraïne in

MolMol toont zich wederom solidair met Oekraïne. Nadat onder meer Actie M.I.N. een grootschalige actie organiseerde en verschillende Molse gezinnen hun huis openstelden voor Oekraïense vluchtelingen, draagt nu ook GO!-basisschool Het Schrijvertje haar steentje bij door hulpgoederen in te zamelen. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “Hij liet de hond aan haar open wonden likken”: zoon (59) riskeert celstraf voor mishandeling en verwaarlozing van bejaarde moeder (80)
  PREMIUM

  “Hij liet de hond aan haar open wonden likken”: zoon (59) riskeert celstraf voor mishande­ling en verwaarlo­zing van bejaarde moeder (80)

  Ze moest leven tussen de uitwerpselen van haar hond, slapen in lakens die nooit gewassen werden en kreeg enkel een kommetje soep te eten. Een 59-jarige man uit Balen riskeert een celstraf voor zware mishandeling en verwaarlozing van zijn 80-jarige moeder. De advocaat van de beklaagde ziet het allemaal als één groot complot. “En moeten de thuisverpleegkundigen niet vervolgd worden voor schuldig verzuim?”
  Mol