Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

Baldemore vaccineert eerste minderjarigen

Mol/Balen/Dessel/RetieDe afgelopen dagen ontving het vaccinatiecentrum op site De Zwaan voor het eerst 16- tot 18-jarigen die langskwamen voor hun eerste prik met Pfizer. Ondertussen mogen ook de jongere tieners de komende dagen een uitnodiging verwachten. 

 1. Beer 4 Nature lanceert eindejaarsgeschenk met groene impact: “Yes We Plant”
  Mol/Balen

  Beer 4 Nature lanceert eindejaars­ge­schenk met groene impact: “Yes We Plant”

  Beer 4 Nature, de Kempense brouwers met een hart voor de natuur, kijken reeds vooruit naar de eindejaarsperiode en lanceren nu al hun originele actie: ‘Yes We Plant’. Daarmee willen ze bedrijven aanmoedigen om hun craft beer te schenken aan hun medewerkers als eindejaarscadeau. In ruil planten de brouwers inheemse loofbomen aan. Hun doel? “10.000 bomen planten in Vlaanderen in 2023”, klinkt het enthousiast.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 1. 136ste Lichtstoet Ginderbuiten staat in de startblokken: “We hebben er drie jaar op moeten wachten”
  PREMIUM
  Mol

  136ste Lichtstoet Ginderbui­ten staat in de startblok­ken: “We hebben er drie jaar op moeten wachten”

  September, da’s lichtstoetenmaand in Mol. Na de prachtige stoet van de wijk Rozenberg enkele weken geleden rijdt dit weekend ook Lichtstoet Ginderbuiten alweer voor de 136ste keer uit. En dat betekent dat het momenteel alle hens aan dek is. De bouwers monteren nog de laatste lampjes, testen hun bewegende elementen nogmaals en bidden om goed weer. “Die laatste weken zijn wel intens, ja”, lacht toekomstig voorzitter Pieterjan Caeyers.