Het succesvolle werkjaar van Babbelkousjes werd afgesloten met een leuke activiteit voor de deelnemende kinderen en hun ouders, broers en zussen.
Volledig scherm
Het succesvolle werkjaar van Babbelkousjes werd afgesloten met een leuke activiteit voor de deelnemende kinderen en hun ouders, broers en zussen. © Gemeente Mol

Babbelkousje rondt opnieuw succesvol werkjaar af

MolDankzij ‘Babbelkousje na school’ kregen 32 anderstalige kinderen uit verschillende scholen in de gemeente het afgelopen schooljaar extra hulp bij huiswerk en taal. Het succesvolle jaar werd afgesloten met een leuke activiteit voor de kinderen samen met hun ouders, broers en zussen.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Ooit een topgymnaste, maar door hardnekkige blessure en meerdere operaties kan Laura (27) al vier jaar niet stappen met rechterbeen: “Vijfde operatie in het buitenland is erop of eronder”
  Geel

  Ooit een topgymnas­te, maar door hardnekki­ge blessure en meerdere operaties kan Laura (27) al vier jaar niet stappen met rechter­been: “Vijfde operatie in het buitenland is erop of eronder”

  Laura Aerts (27) uit Geel bevindt zich al vier jaar in een situatie die je enkel maar als een nachtmerrie kan omschrijven. Ze turnde op topsportniveau, maar een totale achillespeesruptuur haalde haar hele leven overhoop. Een spoedoperatie had een foute afloop, drie andere operaties brachten nadien geen verbetering en een val maakte de blessure nog veel complexer. Met haar rechtervoet kan ze nog steeds niet stappen, maar bovenal heeft ze helse pijn. Enkel een vijfde operatie, ditmaal in het buitenland, kan nog soelaas bieden. Haar moeder Linda Nuyts startte een inzamelactie op om die peperdure operatie te kunnen bekostigen.