Sint op bezoek in woonzorgcentrum Hemelrijck in Mol
Volledig scherm
Sint op bezoek in woonzorgcentrum Hemelrijck in Mol © RTV

Al 18 bewoners overleden in woonzorgcentrum waar Sinterklaas op bezoek kwam, Rode Kruis wordt om hulp gevraagd

MolDe dodentol na een corona-uitbraak in het woonzorgcentrum Hemelrijck in Mol blijft stijgen. Woensdag ging het nog om 110 besmette bewoners en vier overlijdens, maar vandaag zijn er al 18 overlijdens geteld. De eerste resultaten van een onderzoek naar de uitbraak wijzen wel degelijk in de richting van een sinterklaasbezoek twee weken geleden. Dat meldt VTM Nieuws.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?