Marijke Verachtert werkt als begeleidster in Campus De Markt, een gesloten jeugdinstelling in Mol
Volledig scherm
PREMIUM
Marijke Verachtert werkt als begeleidster in Campus De Markt, een gesloten jeugdinstelling in Mol © Vlaanderen.be/Jef Van Nooten

Achter de muren van de gesloten jeugdinstelling in Mol: “Met de juiste begeleiding kan elke jongere iets maken van het leven”

Mol/Meerhout“De meeste jongeren zijn boos omdat ze opgesloten worden. Maar wanneer ze weer buiten gaan, zijn ze ons vaak dankbaar.” Aan het woord is Marijke Verachtert, een begeleidster met jarenlange ervaring in de jeugdzorg. Ze schreef het boek ‘Losgescheurd’, een verhaal dat ons meeneemt naar het leven in de gesloten jeugdvoorziening in Mol.

 1. Grote politiemacht valt binnen in café en vindt... niets: "Maar ondertussen is onze goede naam wel bezoedeld”
  Mol

  Grote politie­macht valt binnen in café en vindt... niets: "Maar ondertus­sen is onze goede naam wel bezoedeld”

  De lokale politie en de douane zijn zaterdagnacht binnengevallen in café 't HerenHuys op het Rondplein. Met man en macht zochten ze naar drugs, maar uiteindelijk konden ze niets vinden en dropen ze weer af. Het kwaad was echter al geschied: de goede reputatie van 't HerenHuys is door het slijk gehaald. “Het was precies alsof wij grote criminelen waren, maar wij hebben absoluut niks te verbergen”, zegt Heidi van 't HerenHuys.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.