Het Heilig Hartziekenhuis in Mol.
Volledig scherm
Het Heilig Hartziekenhuis in Mol. © Gemeente Mol

Aantal coronapatiënten op intensieve zorgen blijft pieken in Heilig Hartziekenhuis: “Nu de teugels laten vieren brengt lage besmettingscijfers in gevaar”

MolHet aantal coronapatiënten op de gewone afdeling neemt stilaan af, maar de druk op de intensieve zorgen van het Heilig Hartziekenhuis blijft pieken. Dat zou te wijten zijn aan een toegenomen nonchalance bij de bevolking, die de coronamaatregelen alsmaar losser interpreteert. “Op menselijk vlak valt dit te begrijpen. Jammer genoeg is dat een valstrik die we de komende weken samen moet proberen te vermijden.”

 1. Terrassen weer open op 8 mei: hoe steunt Mol de lokale horeca?
  PREMIUM
  Mol

  Terrassen weer open op 8 mei: hoe steunt Mol de lokale horeca?

  Als de coronacijfers niet verslechteren, mag de horeca vanaf 8 mei weer klanten ontvangen, maar dan wel alleen buiten op het terras. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat Kempische horeca-uitbaters nu een groter terras aanvragen. Bijna overal staat het plaatselijke bestuur dat ook toe en wordt een eventuele terrasbelasting geschrapt of gereduceerd. Maar wat doet uw gemeente? In Mol kiest men alvast voor een grote campagne die moet zorgen voor een vlotte heropstart van de lokale horeca.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”