30 inburgeraars maken kennis met Mol
Volledig scherm
30 inburgeraars maken kennis met Mol © Gemeente Mol

30 inburgeraars maken kennis met Mol

MolAfgelopen maanden maakten 30 inburgeraars kennis met Mol dankzij het project ‘Ken je gemeente’. Ze kregen een rondleiding langs het zwembad, de sporthal, dienst jeugd en sport, dienst toerisme, de bib, Het Kompas en het cultuurcentrum gecombineerd met een woordje uitleg. “Door in groep langs verschillende initiatieven te gaan, wordt de stap om later opnieuw contact op te nemen veel kleiner”, meent schepen voor Samenlevingsopbouw Lieve Heurckmans.

  1. BV’s ontdekken de droomhuisjes van Eye-Opener: “Fijn om te merken dat mensen meer en meer beginnen te geloven in ons jong bedrijf”
    PREMIUM
    Balen/Lommel

    BV’s ontdekken de droomhuis­jes van Eye-Ope­ner: “Fijn om te merken dat mensen meer en meer beginnen te geloven in ons jong bedrijf”

    De creatieve duizendpoten Siemon en Lars van Eye-Opener uit Lommel lijken nu ook BV’s te overtuigen van de magie van hun bedrijf. De twee startten bij het begin van de coronacrisis met het op maat maken van droomhuisjes, vooral voor kinderen. Ondertussen heeft Astrid Coppens er ook eentje staan. En wie weet volgen Natalia en Anouk Matton ook. Daarnaast lanceren ze nu ook The Storybook House, een standaardpakket dat wel nog altijd maar in gelimiteerde editie beschikbaar is. En ze geven er eentje weg voor wie reageert op Instagram.