Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Piempongsant wil aandelen verkopen, Lille zoekt satellietclub: “Fransen willen Moeskroen kopen”

MoeskroenLe Grand Retour? Volgens verschillende media in Henegouwen en Frankrijk praat Moeskroen-eigenaar Pairoj Piempongsant met Lille om zijn club te verkopen. 

6 reacties

 • rik cappelle

  11 maanden geleden
  Claes misschien eens uw geschiedenis betreffende Moeskroen herzien en dan gaat ge merken dat ge Zahavi hebt en Piempongsant. Maar als ge het verschil in functie tussen die twee niet weet dan zou ik mij toch eens herbronnen alvorens iets of iemand een verwijt te maken.
 • Tim Van Acker

  11 maanden geleden
  Lijkt me eerder op FC Gesjoemel, het zoveelste deel
 • andre van de wege

  11 maanden geleden
  Het is niets bewezen van Moeskroen.in tegendeel mechelen was wel bewezen en welke straf hebben ze gekregen en omdat ze een waalse ploeg, wel eerlijk blijven Freddie heremans.
 • Jan Claes

  11 maanden geleden
  Huh? Volgens het BAS heeft hij toch helemaal geen aandelen? Bij deze is het bewijs dus geleverd, dus misschien gewoon Moeskroen per direct uitsluiten van voetbal in eender welke klasse, ze hebben namelijk duidelijk gelogen en bedrogen. En het BAS, jullie zijn bij deze waardeloos geworden.
 • luc teirlynck

  11 maanden geleden
  Zoveelste aflevering , soap moeskroen ‘“ hoe overleef ik 1 ste klasse
 1. VIDEO. Moeskroen veegt de nul eindelijk van het bord. Henegouwers winnen met kleinste verschil tegen KV Kortrijk
  Jupiler Pro League

  VIDEO. Moeskroen veegt de nul eindelijk van het bord. Henegou­wers winnen met kleinste verschil tegen KV Kortrijk

  Bernd Storck heeft zijn intrede bij Excelsior Moeskroen niet gemist. De 55-jarige Duitser bezorgde de vooraf puntenloze hekkensluiter meteen zijn eerste overwinning, waardoor de grensclub weer in het spoor komt van Lokeren en Waasland-Beveren. En ook van een zwaar tegenvallend KV Kortrijk, dat in Henegouwen nooit de indruk wekte dat het er iets kon oogsten. Een strafschopfout van Brendan Hines-Ike, ook bij andere fases de schlemiel van de bezoekers, kostte zijn team drie punten.
 2. Moeskroen: “We verwachten Hollerbach snel terug op de club”
  Moeskroen

  Moeskroen: “We verwachten Hollerbach snel terug op de club”

  Bernd Hollerbach, de Duitse coach van Moeskroen, is al sinds 20 december afwezig vanwege een zware longontsteking. De wedstrijdcoaching was de voorbije weken in handen van technisch directeur Rudi Vata, maar die trok na de wedstrijd op Anderlecht aan de alarmbel. “Een ploeg heeft nood aan een trainer. Er is duidelijkheid nodig”, aldus Vata. Uitspraken die er op leken te wijzen dat er ook binnen Moeskroen grote onduidelijkheid heerst over Hollerbach, maar CEO Paul Allaerts weerlegt dat. “Bernd heeft vorige week nog een onderzoek ondergaan, we verwachten hem nu snel terug op de club”, aldus Allaerts.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City