Onze clubwatcher Eddy Soetaert over Moeskroen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze clubwatcher Eddy Soetaert over Moeskroen. © HLN/PN

MOESKROEN. ‘Les Hurlus’ rekenen op tien (!) onbekende Lille-huurlingen: “Maar wij hebben recht op onze eigenheid”

MoeskroenWat we van Moeskroen mogen verwachten? “Rijselse koffie met een scheutje Belgische melk”, aldus onze clubwatcher Eddy Soetaert. ‘Les Hurlus’ doen het met maar liefst tien (!) huurlingen van Lille, de nieuwe Franse moederclub van Moeskroen. Centraal achterin moet dan weer een Argentijn met een verleden bij AC én Inter Milaan sterkhouder worden. Alles wat u moet weten over Moeskroen voor de start van het nieuwe seizoen leest u hier. 

1 reactie

 • james Verlinden

  7 maanden geleden
  Een franse ploeg in belgie laten voetballen, is dat geen competitievervalsing? Snap niet dat dit wordt toegestaan, en dan nog door een ploeg die haast elk jaar een zweem van matchfixing beheert en die werd/word uitgebaat door makelaars/stromannen. Men formuleert dat als eigenheid. Hilarisch.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart