Pini Zahavi
Volledig scherm
Pini Zahavi © Photo News

Kosten mails van Pini Zahavi Moeskroen de kop?

MoeskroenMailverkeer tussen Pini Zahavi en Jean-Luc Gripond, ex-voorzitter van Nantes en eerder directeur van F1-renstal Prost, lijkt Excel Moeskroen de kop te kosten als de club op 10 mei voor het BAS alsnog een licentie wil bekomen. 

0 reacties

 1. ‘Football Leaks’ richt nu ook pijlen op België en CEO van de Pro League: Pierre François wist dat Moeskroen onder controle stond van schimmige makelaar
  Moeskroen

  ‘Football Leaks’: Pierre François wist dat Moeskroen onder controle stond van schimmige makelaar

  Na Neymar, Mbappé en Manchester City richt de nieuwste onthulling van Football Leaks zich nu ook op de Belgische voetbalcompetitie. Uit mails die het Duitse weekblad ‘Der Spiegel’ en EIC - een Europees krantenverband waarbij ook ‘De Standaard’ hoort - in handen kreeg, blijkt dat Moeskroen jarenlang onder de macht stond van een Israëlische topmakelaar en dat Pierre François, CEO van de Pro League, daarvan op de hoogte was.
 2. Eerst de knipoog, dan een héérlijke krul: Antonov etaleert zijn geweldige linker tegen Genk
  Play
  Moeskroen

  Eerst de knipoog, dan een héérlijke krul: Antonov etaleert zijn geweldige linker tegen Genk

  Géén zege voor Racing Genk tegen Moeskroen. Eén van de verantwoordelijken daarvoor, is Nemanja Antonov. De Servische linksachter van Moeskroen zorgde in de tweede helft voor de 2-2 met een geweldige vrijschop. Opvallend: vlak voor Antonov de bal voorbij Coucke joeg, knipoogde de linkspoot nog even. “Ik leg 'm wel even in de kruising”, leeg hij wel te denken. En zo geschiedde dus ook (zie video boven).
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"