Photo News
Volledig scherm
© Photo News

BAS motiveert licentie voor Moeskroen: “Niet aangetoond dat geld van makelaars komt”

MoeskroenNa de commotie rond de toekenning van de proflicentie van Moeskroen door het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft die instantie nu haar beslissing gemotiveerd en aan de betrokken partijen overgemaakt. “Het is niet aangetoond dat het geld van Moeskroen effectief van makelaars komt”, valt op te maken uit het verslag. 

10 reacties

 • Karel Dierckx

  11 maanden geleden
  Dominique Meert, er is geen bewijs geleverd van de financiële garantie. Moeskroen voldoet dus niet aan de licentievoorwaarden. Dat is een feit, geen vermoeden. Het BAS heeft de regels naast zich neergelegd, met alle gevolgen vandien.
 • jacqueline van langenhove

  11 maanden geleden
  Enige oplossing was 18ploegen en 1b afschaffen. Maat wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil
 • Meert Dominique

  11 maanden geleden
  Het is natuurlijk moeilijk te begrijpen voor een voetbalsupporter maar men is maar schuldig als de schuld 100% bewezen is. Zelfs sterke vermoedens tellen niet. Waasland Beveren, slechtste ploeg met slechtste voetbal, dus rechtvaardige degradatie.
 • andre van de wege

  11 maanden geleden
  waar zijn de bewijsstukken? kijk naar Mechelen de bewijzen waren daar zwart op wit en ze gaan vrijuit. er word geen staf gegeven.
 • Jan Van Roy

  11 maanden geleden
  Kan het nog erger dan dit? Hallucinant en degoutant. Je moet maar supporter van Beveren zijn. Je wordt op minder dan een week langs alle kanten genaaid! Gelukkig primeert het sportieve in het Belgische voetbal!
 1. Gerecht valt nu ook binnen bij Belgische voetbalbond en Moeskroen, drie ploegen willen zich burgerlijke partij stellen
  Belgisch voetbal

  Gerecht valt nu ook binnen bij Belgische voetbal­bond en Moeskroen, drie ploegen willen zich burgerlij­ke partij stellen

  In het kader van een onderzoek van het federale parket zijn deze ochtend speurders binnengevallen bij voetbalclub Moeskroen, enkele bestuurders van de club, de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en het BAS (Belgisch Arbitragehof voor de Sport). Drie ploegen (OH Leuven, Lommel en Westerlo) gaven inmiddels te kennen dat ze zich burgerlijke partij willen stellen in de zaak.
 1. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april
 2. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League