Rani Mendonck nodigt Moerbekenaars uit om boeken te ruilen via de kast op de parking van Easy Caddy in de Crèvestraat.
Volledig scherm
Rani Mendonck nodigt Moerbekenaars uit om boeken te ruilen via de kast op de parking van Easy Caddy in de Crèvestraat. © Yannick De Spiegeleir

Rani introduceert boekenruilkast op parking Easy Caddy

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. De Maesschalck-Goethals ziet verkoop zonwering spectaculair stijgen: “2020 overtrof het recordjaar 2019 met 15 procent”

  De Maesschal­ck-Goet­hals ziet verkoop zonwering spectacu­lair stijgen: “2020 overtrof het recordjaar 2019 met 15 procent”

  Door de coronapandemie zitten we met z’n al veel meer thuis dan we gewoon zijn. Daardoor zijn we ook meer gaan beseffen hoe belangrijk die thuis is. Bij De Maesschalck-Goethals merken ze dat heel veel mensen ook bereid zijn om extra in hun thuis te investeren. Vooral de verkoop van zonwering doet het erg goed. “Mensen ontdekken de troeven van hun woning, maar ook de minpunten en die willen ze graag allemaal aanpakken”, klinkt het.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"