Het ongeval gebeurde op de Heirweg in Moerbeke-Waas
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de Heirweg in Moerbeke-Waas © Kristof Pieters

Motorliefhebber crasht zonder rijbewijs met Kawasaki na rit aan hoge snelheid: “Bijzonder veel geluk gehad dat ik nog leef"

Moerbeke-WaasT.R. uit Moerbeke-Waas verscheen dinsdagochtend voor de politierechter nadat hij als 17-jarige betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval met een Kawasaki motor. Hij raakte een boordsteen en crashte daarna tegen een boom. De jongeman was in levensgevaar en is nog steeds niet de oude. “Ik besef dat ik veel geluk heb dat ik nog al stappend naar hier kan komen", aldus T.R. 

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.