Het gemeentehuis van Moerbeke: is er nood aan een fusie?
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Moerbeke: is er nood aan een fusie? © Yannick De Spiegeleir

Kleinste gemeente van het Waasland houdt ‘fusieboot’ af: “De ‘Dorpstraat’ is geen vragende partij”

MoerbekeMet meer dan 6.500 inwoners is Moerbeke met voorsprong de kleinste gemeente van het Waasland. Toch zijn er in tegenstelling tot het oosten van onze regio geen plannen om samen te gaan met buren benadrukt burgemeester Robby De Caluwé (Open Vld).

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Wereldvermaarde paardenkliniek De Bosdreef stapt in huwelijksbootje met Limburgse evenknie Equitom: “Samen 200 paarden behandelen per dag”
  PREMIUM
  Moerbeke

  Wereldver­maar­de paardenkli­niek De Bosdreef stapt in huwelijks­boot­je met Limburgse evenknie Equitom: “Samen 200 paarden behandelen per dag”

  Van over de hele wereld vinden eigenaars van paarden de weg naar dierenkliniek de Bosdreef in Moerbeke. De Bosdreef bundelt nu de krachten met de Limburgse paardenkliniek Equitom in de Equine Care Group. “Met deze fusie willen we het niveau van de medische zorgen en dienstverlening nog verbeteren”, zegt CEO Tom Mariën.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.