Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Gewapende overval op nachtwinkel levert enkel sigarettenblaadjes op als buit

Twee onbekende jonge gangsters hebben dinsdagavond een gewapende overval gepleegd op de nachtwinkel in de Opperstraat in Moerbeke-Waas. De buit was echter maar povertjes, want het duo slaagde er alleen maar in om sigarettenblaadjes mee te nemen.

0 reacties

 1. Centrum krijgen plaatsen voor kortparkeren: “Handelaars vragende partij”
  Moerbeke

  Centrum krijgen plaatsen voor kortparke­ren: “Handelaars vragende partij”

  Al geruime tijd zijn handelaars vragende partij om een aantal parkeerplaatsen in het centrum vrij te houden voor kortparkeerders. Het gemeentebestuur wil niet wachten op een volledige heraanleg van het centrum om aan deze vraag te voldoen. “Via de zogenaamde blauwe zones zullen we zowel in Moerbeke-centrum als in het centrum van Koewacht enkele plaatsen voorbehouden voor klanten van de lokale handelaars”, zegt bevoegd schepen Stijn Deschepper.
 2. “Fier om te kunnen zeggen dat ik Free Record Shop overleefd heb”: kleine multimediastore l’Obcédé van Michael Brandt bestaat al 25 jaar tussen grote ketens
  PREMIUM
  Zelzate/Moerbeke-Waas

  “Fier om te kunnen zeggen dat ik Free Record Shop overleefd heb”: kleine multimedia­sto­re l’Obcédé van Michael Brandt bestaat al 25 jaar tussen grote ketens

  Multimediastore l’Obcédé viert deze maand zijn 25ste verjaardag. Zaakvoerder Michael Brandt (44) staat er al twintig jaar achter de toog en zag niet alleen zijn winkel, maar ook de rest van het multimedialandschap evolueren. “De opkomst van de megastores, het internet,…. Sommige klanten hebben mijn winkel al tientallen keer failliet geklaard, maar in tegenstelling tot Free Record Shop bestaat l’Obcédé nog altijd.” Meer nog: het is drukker dan ooit. “Binnenkort ga ik een magazijn kopen.”
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype