Rai en Aron van dagbladhandel Rai's nemen de symbolische cheque van 2 miljoen euro in ontvangst uit handen van Guy Haleydt en Caroline Vangoidsenhoven van de Nationale Loterij.
Volledig scherm
Rai en Aron van dagbladhandel Rai's nemen de symbolische cheque van 2 miljoen euro in ontvangst uit handen van Guy Haleydt en Caroline Vangoidsenhoven van de Nationale Loterij. © Yannick De Spiegeleir

Gepensioneerde wint 2 miljoen euro met Lotto bij dagbladhandel Rai’S: “Hij wist niet wat hem overkwam”

In Moerbeke heeft een gepensioneerde klant van dagbladhandel Rai’S vorige maand de Lotto-jackpot gewonnen van 2.000.001,25 euro. “Met zijn winst wil hij binnenkort een computer kopen”, zegt Caroline Vangoidsenhoven, woordvoerder van de Nationale Loterij.

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).