De werken aan het sportcomplex in Moerbeke liggen stil na een beslissing van de Raad voor Vergunningsbetwistingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De werken aan het sportcomplex in Moerbeke liggen stil na een beslissing van de Raad voor Vergunningsbetwistingen. © Yannick De Spiegeleir

Geluidsstudie sportsite voorgesteld: “Nu werk maken van een nieuwe vergunning”

MoerbekeOp een infovergadering is de licht- en geluidsstudie van de nieuwe sportsite voorgesteld. De werken werden eerder stilgelegd na een beslissing van de Raad voor Vergunningsbetwistingen. Het gemeentebestuur maakt zich sterk dat er weldra een nieuwe bouwvergunning kan ingediend worden door bouwheer Farys. “We willen een bindende afspraak dat er geen extra activiteiten op de site komen”, reageren omwonenden.

 1. Morgane (18), Tuur (21) en Jean-Louis (26) schitteren in Belgium’s Got Talent
  Kortrijk/Wevelgem/Beveren-Leie/Wachtebeke

  Morgane (18), Tuur (21) en Jean-Louis (26) schitteren in Belgium’s Got Talent

  In de laatste audities van het vtm-programma Belgium’s Got Talent kun je vrijdagavond MTJ aan het werk zien. MTJ staat voor Morgane Descheemaeker (18) uit Wevelgem, Tuur Sweerman (21) uit Wachtebeke en Jean-Louis Decock (26) uit Kortrijk. Zij brengen als trio moderne dans met een verhaal in. “We willen een stem zijn voor de cultuursector, die te lang heeft stilgelegen”, zegt Jean-Louis.
 2. Vrijwilligers vaccinatiecentrum in bloemetjes gezet met bedankingsmoment: “Centrum voor derde prik opent op 16 november”
  Lokeren/Waasmunster/Moerbeke

  Vrijwilli­gers vaccinatie­cen­trum in bloemetjes gezet met bedankings­mo­ment: “Centrum voor derde prik opent op 16 november”

  In feestzaal Koller in het Daknamstadion werden de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum deze week in de bloemetjes gezet. Centrumleider Luc Claus kreeg een staande ovatie. Burgemeester Filip Anthuenis (Open Vld) kondigde aan dat het centrum voor de derde prik in het oude belastingsgebouw aan de Grote Kaai opent op 16 november.