Twee kampioenen samen: ruiter Floris en paard Origi wonnen samen de Beker van België.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee kampioenen samen: ruiter Floris en paard Origi wonnen samen de Beker van België. © Yannick De Spiegeleir


Floris en paard Origi kronen zich kampioen in Beker van België voor Jonge Dressuurpaarden: “Eén van de beste paarden die hier al op stal stond”

MoerbekeMoerbeke heeft er twee sportieve kampioenen bij. Floris De Coninck (43) van dressuurstal Coninckshof leidde paard Origi naar de winst in het eindklassement van de Beker van België voor Jonge Paarden. “Ons geheim? Op het Coninckshof geven we een paard de tijd om te ontwikkelen. Dierenwelzijn staat voorop”, zegt Floris.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"