-
Volledig scherm
- © Pexels

Zo werkt ‘Dressr’, het eerste Belgische online platform waar je kleding kan huren

Elke dag belanden er wereldwijd tonnen oude kledingstukken op de afvalberg. Milieuvriendelijk? Reken maar van njet. Daarom wordt het steeds hipper om kleding niet te shoppen, maar te huren. Na een paar succesverhalen in het buitenland, heeft ons land nu ook een eigen online platform: Dressr. Je kunt er met een abonnement elke maand je garderobe inwisselen voor een nieuwe.

  1. “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywatchers over de iconische stijl van de Queen

    “Na de dood van prins Philip droeg ze bewust een felrood pak.” 3 royaltywat­chers over de iconische stijl van de Queen

    96 kaarsjes mag ze vandaag uitblazen. De Britse vorstin Elizabeth II wordt met de jaren iconischer, ook op modevlak. Zelfs na de dood van haar geliefde prins Philip vorig jaar blijft ze resoluut felle kleuren dragen. En niets is toeval: met haar kleding communicéért Elizabeth. Koningshuisdeskundige Jo De Poorter en twee royaltywatchers over de onnavolgbare stijl van de langst regerende monarch ter wereld. “Toen Trump op staatsbezoek kwam, droeg ze een broche die ze van Obama had gekregen.”
  1. Modeblad Vogue Russia doet de boeken toe door stijgende censuur in Rusland

    Modeblad Vogue Russia doet de boeken toe door stijgende censuur in Rusland

    Begin maart kondigde ‘Vogue Russia’ op Instagram aan dat er geen aprilnummer in de winkel zou liggen. Nu blijkt dat de uitgeverij van Vogue zijn volledige Russische afdeling zal sluiten. De reden: de toenemende censuur in Rusland en natuurlijk de oorlog in Oekraïne. “Hoewel we al meer dan twintig jaar een succesvol bedrijf hebben in Rusland, wordt het ons nu onmogelijk gemaakt om hier te blijven opereren.”