iStock
Volledig scherm
© iStock

Zo kies je de mooiste rode lippenstift voor jouw huid

Bij tropische temperaturen lagen make-up op je gezicht smeren? Nee bedankt. Wie toch wil opvallen, kan opteren voor dé klassieker in het beautywereldje: rode lipstick. 

1 reactie

 • DIRK VAN DESSEL

  4 jaar geleden
  Amaai, dat is een schoontje op die foto. Wie is dat ?
 1. Waarom betalen sommige mensen 500 euro voor een vissersmand? “Een merk dat geen rieten tas heeft, mist een boel inkomsten”

  Waarom betalen sommige mensen 500 euro voor een vissers­mand? “Een merk dat geen rieten tas heeft, mist een boel inkomsten”

  De rieten tas bengelt aan de armen van alle fashionista’s en celebs, maar hoe verwierf een veredelde vissersmand zo’n cultstatus? Alles begon met een Frans stijlicoon pur sang in de jaren zestig en de rest is modegeschiedenis. Ook de tijdsgeest is ernaar, vertelt moderedacteur David Devriendt. “Zo’n rieten tas doet denken aan ambacht en simpelere tijden. Het is pure nostalgie.””
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.