@rootstattoo_ en @lilytattoos op Instagram
Volledig scherm
© @rootstattoo_ en @lilytattoos op Instagram

Zo blijft een tattoo je hele leven lang mooi: 7 do’s en don'ts volgens een tattoo artist

Anno 2021 heeft je beste vriendin, je collega en zelfs je moeder een tattoo. En dat je ‘inked' bent voor het leven, is voor de meeste geen probleem meer. Maar: een tattoo blijft alleen maar je hele leven lang mooi als je er goed zorg voor draagt, en rekening houdt met een paar do’s en don’ts. Tattoo artist Ruth Wollants van Roots Tattoo in Leuven licht ze voor je toe.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.