De collectie ligt vanaf volgende week zaterdag in de winkel.
Volledig scherm
De collectie ligt vanaf volgende week zaterdag in de winkel. © Zeeman

Zeeman krijgt genderneutrale collectie: “Mannen en vrouwen dragen steeds vaker elkaars kleding, daar spelen wij op in”

Zeeman komt met een kledingcollectie die zowel door mannen als vrouwen kan worden gedragen. #BasicZ, zoals de lijn heet, wordt volgende week zaterdag gelanceerd. 

7 reacties

 • Benny Deridder

  3 jaar geleden
  Hahaha, op sociale media wil iedereen uniek zijn, maar op straat één grote eenheidsworst. Zelfs het verschil tussen man en vrouw verdwijnt. Waar blijft enige fierheid ?
 • Patrick Marinus

  3 jaar geleden
  Hoe ver gaat dit nog? Mogen mannen en vrouwen van elkaar te onderscheiden zijn?
 • Martine Esprit

  3 jaar geleden
  Wijde broeken en pulls, lekker gemakkelijk ! Goed idee, uw goed voelen in uw vel is het belangrijkste om gelukkig te zijn. Geen gedoe met accessoires ....top !
 • Manuela Lespagnard

  3 jaar geleden
  Vooral als je zwanger geweest bent heb je een groter bekken hetgeen mannen uitsluit. Een vrouwenbroek moet dan ook gepast zijn. Verder heb je tussen ons vrouwen ook verschillende figuren. Sommigen onder ons hebben een peer figuur, anderen een zandloper figuur. Dus zelfs alle vrouwenkledingen zien niet gepast bij alle vrouwen. Kleuren in kleding zien er beter uit naarmaate de huidskleur. Maar ja, het zal goedkoper zijn om alles op zelfde snit te maken.
 • Patrick Marinus

  3 jaar geleden
  Het ligt misschien aan mij, maar ik vind dat het al ver gekomen is. Laat een man een man en een vrouw een vrouw zijn. Mét de juiste kledij!