Gabriela Hearst
Volledig scherm
Gabriela Hearst © Getty Images

Wit is de nieuwe it-kleur voor de lente: 8 hippe manieren om wit te dragen

De coolste kleur van het nieuwe seizoen? Zonder twijfel wit. Mooi op zichzelf en misschien nog mooier met zwart, lichte pastels of trendy snoepjesroze. Wij zochten de coolste looks voor je uit en hoe je ze namaakt.

  1. “Niemand weet wat er op het Met Gala gebeurt”: moderedacteur over de impact van het prestigieuze evenement

    “Niemand weet wat er op het Met Gala gebeurt”: moderedac­teur over de impact van het prestigieu­ze evenement

    Het is dé hoogdag van het jaar voor mode en celebrities, en binnen enkele uren is het weer zo ver: het Met Gala in New York. Elke eerste maandag van mei komt de crème de la crème van de beaumonde samen voor een verkleedpartijtje om U tegen te zeggen. Er binnen geraken is niet simpel, noch goedkoop, en de hele wereld kijkt mee. Onze moderedacteur David Devriendt legt uit hoe het Met Gala tot zo’n iconisch evenement uitgroeide. “Anna Wintour heeft in het verleden al mensen van de gastenlijst gebonjourd.”
  2. Modeblad Vogue Russia doet de boeken toe door stijgende censuur in Rusland

    Modeblad Vogue Russia doet de boeken toe door stijgende censuur in Rusland

    Begin maart kondigde ‘Vogue Russia’ op Instagram aan dat er geen aprilnummer in de winkel zou liggen. Nu blijkt dat de uitgeverij van Vogue zijn volledige Russische afdeling zal sluiten. De reden: de toenemende censuur in Rusland en natuurlijk de oorlog in Oekraïne. “Hoewel we al meer dan twintig jaar een succesvol bedrijf hebben in Rusland, wordt het ons nu onmogelijk gemaakt om hier te blijven opereren.”