Gladys (links) en Irmy (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Gladys (links) en Irmy (rechts). © Ines Vansteenkiste-Muylle / Lore Mattens Photography

Willow Smith liet zich een bros scheren: deze 2 Vlaamse vrouwen deden het haar voor. “Niemand kan me nu ooit nog zeggen dat ik onzeker ben”

“Op monumentale momenten in mijn leven scheer ik mijn hoofd.” En dus zette zangeres Willow Smith (20) tijdens een performance van haar hit ‘Whip My Hair’ de tondeuze in haar haren. De Belgische Gladys Ferro (32) en Irmy Coeckelbergs (25) deden het haar vorig jaar voor: zij gaan nu met een ‘broske’ door het leven. En ondanks de soms kwetsende reacties, doet zo’n radicale buzz cut wonderen voor je zelfvertrouwen, vertellen de vrouwen. “Zolang ik me nog iets aantrek van wat anderen van me vinden, blijf ik het afscheren.”

  1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
    Mijntelco

    Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

    In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.