De Duitse modeblogger Maria Barteczko is al helemaal mee met de modetrend. Nu jij nog!
Volledig scherm
De Duitse modeblogger Maria Barteczko is al helemaal mee met de modetrend. Nu jij nog! © Getty Images

Wijde broeken, nonchalante sneakers en losse jurken: comfort is dé modetrend van het jaar

Slouchy, oversized, baggy, relaxed, laidback ... Hoe je het ook noemt, de comfortabele trend is overal. Jij kan die ook simpel toepassen. Met fijne stoffen, losse fits, eenvoudige stylings. Wij zochten alvast enkele items om je een handje te helpen. Alsjeblieft, dankjewel!

  1. De tofste haarkleuren voor de zomer: kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je elke tint het best verzorgt

    De tofste haarkleu­ren voor de zomer: kapper Jochen Vanhoudt vertelt hoe je elke tint het best verzorgt

    Met het fluiten van de vogels en het warmen van de zon, kriebelt niet alleen de lente maar ook de goesting om die haardos een make-over te geven. Of je nu voor een volledig nieuw kleurtje gaat of gewoon het beste uit je eigen lokken wil halen: met deze tips van kapper Jochen Vanhoudt ziet iedere tint er fantastisch uit. “Bondbuilders herstellen de chemische verbindingen in het haar, waardoor het sterk en gezond blijft.”
  2. Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrauwen waren hot op het Met Gala

    Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrau­wen waren hot op het Met Gala

    Afgelopen nacht vond in New York het Met Gala plaats, het belangrijkste mode-evenement van het jaar. Dat er heel wat bijzondere looks te zien waren, spreekt dus voor zich. Een opvallende trend: gebleekte wenkbrauwen. Modellen als Kendall Jenner en Precious Lee hadden hun wenkbrauwen laten bleachen, net als actrice Maisie Williams. Een gewaagd statement, maar is het ook iets om thuis te proberen? Redactrice Maaike deed de test.