Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ThinkStock

Wie hoopvol dacht dat ballerina’s nooit meer in de mode zouden zijn, dacht verkeerd

De ene associeert de ballerina met flanerende, elegante Parisiennes, de ander met veel te groot ogende (stink)voeten. Of het je nu vreugde of verdriet oplevert, we kunnen er niet omheen: ballerina’s zijn terug van weggeweest. Dit zijn de favorieten van de redactie. 

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. De Knokke-look is passé, zo knopen jongeren anno 2022 hun trui: “Elke generatie heeft zijn eigen manier”

  De Knok­ke-look is passé, zo knopen jongeren anno 2022 hun trui: “Elke generatie heeft zijn eigen manier”

  Ook in de zomer is het sweater weather, zeker met zo’n wisselvallig klimaat als het Belgische. Wie zich straks geen blijf weet met zijn trui, kan een voorbeeld nemen aan onze jeugd. Zij dragen het stuk steeds vaker gekruist over hun bovenlichaam. Nee, niet zoals de Knokke-look - te bourgeois, te boomer -, maar op hun eigen manier. Modejournalist David Devriendt legt uit hoe, en kadert de trend. “Door de trend van de heuptasjes zijn jongeren het gewoon geworden om iets op hun borst te dragen.”