Instagram @silksneaker - Getty Images - Getty Images
Volledig scherm
© Instagram @silksneaker - Getty Images - Getty Images

Waarom zijn punk boys zo onweerstaanbaar voor ambitieuze vrouwen? "Ze zijn een fuck you naar de maatschappij"

Er is iets bijzonders aan de gang in Hollywood. Babes Megan Fox, Kourtney Kardashian en zusje Kim: alledrie zijn ze samen met een echte punk boy, terwijl dat het laatste type is dat je bij hen zou verwachten. Wat maakt deze mannen zo onweerstaanbaar voor Kim & Co? “Ze zijn alles wat de carrièregerichte vrouw niét is, en dat voelt verrassend verfrissend aan.”

 1. Liefdesverdriet, terwijl je ex er klaar mee is? Relatietherapeut geeft tips: “Veel breuken zijn traumatisch, ook als het op een goede manier eindigt”
  PREMIUM

  Liefdesver­driet, terwijl je ex er klaar mee is? Relatiethe­ra­peut geeft tips: “Veel breuken zijn trauma­tisch, ook als het op een goede manier eindigt”

  Relatiebreuken zijn nooit gemakkelijk. Al helemaal niet als jouw ex je al snel vergeten lijkt te zijn, terwijl jij nog volop in de rouwfase zit en liefdesverdriet hebt. Hoe ga je ermee om als je ex-partner over jou is en jij niet? En wat doe je als jouw ex maar niet over jou geraakt terwijl jij klaar bent voor iets nieuws? 2 relatie-experts geven praktische tips aan Kim en Kanye. “Geef jezelf de ruimte om kwaadheid te voelen én uiten.”
 1. Kim Kardashian voelt zich gefaald na scheiding, net als vele andere ex-koppels. “Het idee dat je alles kan, als je er hard genoeg aan werkt, klopt niet”
  PREMIUM

  Kim Kardashian voelt zich gefaald na scheiding, net als vele andere ex-kop­pels. “Het idee dat je alles kan, als je er hard genoeg aan werkt, klopt niet”

  “Ik voel me zo gefaald, een loser. Dit is al mijn derde huwelijk dat strandt.” Kim Kardashian (40) praat voor het eerst openhartig over haar relatieproblemen met Kanye West (44) en geeft eerlijk toe dat ze een mentale klap heeft gekregen. Doodnormaal, zeggen relatietherapeut Chloé De Bie en echtscheidingsadvocaat Claudia Van de Velde. Ze leggen uit waarom zo veel gescheiden koppels zich een mislukking voelen en wat eraan te doen valt. “Vroeger was scheiden een groot taboe. Maar door een switch in de samenleving zit dat taboe nu enkel in het hoofd van de gescheiden persoon zelf.”