Nathalie Vleeschouwer/Stanley_Stella
Volledig scherm
© Nathalie Vleeschouwer/Stanley_Stella

Voel je niet schuldig over je aankopen, en shop iets bij deze 7 eerlijke Belgische modemerken

We houden allemaal wel van een koopje scoren bij populaire winkelketens. Maar is die kleding wel altijd duurzaam en wordt ze op een eerlijke manier gemaakt? Steeds meer consumenten vragen zich - terecht - af waar hun kleding vandaan komt. Omdat het niet altijd makkelijk is om te weten welke merken het net goed doen, lijsten wij er 7 Belgische voor jullie op.

4 reacties

 • Carla Van Geel

  5 jaar geleden
  Zoals met alles staan de Belgische bedrijven achter wat betreft online kopen. Als ze echt willen meedoen moeten ze de de inzet hebben om de service te geven die de al gekende e shops hebben. Kwaliteit - prijs en heel snelle levering zijn de voornaamste punten. Vertrouwen krijg je niet door op de website te schrijven 2-4 dagen levering om pas 10 dagen erna de bestelling te ontvangen.
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  Ik voel me vooral niet schuldig als ik iets bij primark of online in nederland shop, ik voel wel een afkeer van alles wat met belgisch ondernemerschap te maken heeft want altijd woekerwinsten en oplichting.
 • Lucas De groot

  5 jaar geleden
  Als het niet moet koop ik niet in België.In Nederland voor het zelfde stuk 375 EURO goedkoper laten afkomen.Hier een week wachten,uit Nederland de volgende dag in huis.Hallo wakker worden.
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  400 euro voor sneakers vs 100 in pakweg Decathlon? erg dure smaak maar die van pakweg Decathlon zijn mooier.