rr
Volledig scherm
© rr

Van ‘run baby run’ tot ‘op het matje’: met deze outfits sport jij in stijl volgens modekenner Hilde Geudens

NINAJe wilt meer gaan sporten, maar het voelt als een marathon om je eraan te zetten. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je meer zin doen krijgen in een sportsessie, zoals een leuke outfit. Van indoor power tot op het matje: modekenner Hilde Geudens zet de stijlvolste sportoufits en accessoires op een rij, zodat jij ook tijdens een rondje sporten gegarandeerd gaat stralen. 

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. "Je decolleté verraadt je ware leeftijd": 4 experten leggen uit wat helpt tegen nekrimpels of de 'kalkoennek’
  PREMIUM

  "Je decolleté verraadt je ware leeftijd": 4 experten leggen uit wat helpt tegen nekrimpels of de 'kalkoennek’

  Je ziet ze sneller dan rimpels in je gezicht, ze komen in drie gedaantes en al dat getik op je smartphone zit er voor iets tussen. Halsrimpels zijn de underdog in de wereld der skincare, terwijl ze net heel vaak je ware leeftijd weggeven. Drie huidexperten en een arts tippen wat je kan doen om de plooien glad te strijken. “Als je deze crème nog niet smeert, verander dat dan zo snel mogelijk.”