Getty Images - Getty Images - Photo News
Volledig scherm
© Getty Images - Getty Images - Photo News

Van Kat Kerkhofs tot topmodel Bella Hadid: dit is het hippe hoedje dat iedereen draagt deze zomer

Wat ooit een functioneel accessoire was, is nu al enkele modeseizoenen een heus statement: het vissershoedje. Op alle festivalweides zijn aanhangers ervan weer stevig vertegenwoordigd, en gisteren arriveerde Kat Kerkhofs nog in Turkije met een wit exemplaar op haar hoofd. Maar hoe groeide dat vissershoedje eigenlijk uit tot zo’n passe-partout voor jong en oud? Moderedacteur David Devriendt legt uit. 

 1. Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Diana-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

  Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Dia­na-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

  Het is Prinses Diana-weer, klinkt het op sociale media. Wat dat in hemelsnaam is? Wel, het verwijst naar het weer in september dat niet te warm maar ook niet te koud is. Het ideale moment dus om Lady Di’s iconische look met de oversized sweater en bikershorts te dragen. Onze mode-expert David Devriendt legt uit waarom die outfit zelfs na 25 jaar zo’n voorbeeld blijft.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.