RV
Volledig scherm
© RV

Van glamour à la Kim Kardashian tot ‘heroin chic’ à la Kate Moss: Beautyredactrice Sophie inspireert je met 4 tijdloze beautylooks

NINAVan de rode lippen van Marilyn Monroe tot de zwoele blik van Kate Moss, de glamour van Kim K of de funfactor van Twiggy: tijdloze beauty is altijd partyproof. Of dat feest nu op de rode loper of rond de kerstboom plaatsvindt. Beautyredactrice Sophie helpt alvast een handje met vier iconische beautylooks voor een stijlvolle feestperiode. 

 1. Ho ho Hollywood! Van chignon chic tot vurig rood: 6 klassieke feestlooks voor aan de kersttafel

  Ho ho Hollywood! Van chignon chic tot vurig rood: 6 klassieke feestlooks voor aan de kersttafel

  Na een lange periode van gedwongen beauty-minimalisme (bedankt, corona) is retroglamour helemaal terug van weggeweest. Denk: zwierige eyeliner, dieprode lippen en golvende lokken. Beautyredactrice Sophie blikt terug op de gouden jaren van Hollywood. Ze toont hoe je enkele makkelijke looks kunt kopiëren en welke producten je daarvoor nodig hebt. Oftewel: hoe je de Marilyn Monroe in jezelf naar boven kunt halen. “Ben je eerder bleek? Dan staat een roodtint met blauwe ondertoon je wellicht fantastisch.”
 2. Beautyredactrice Sophie vergelijkt goedkope en dure haarborstels voor onder de kerstboom: “Gaat decennialang mee en doet wonderen voor je haar”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt goedkope en dure haarbor­stels voor onder de kerstboom: “Gaat decennia­lang mee en doet wonderen voor je haar”

  Ben je nog op zoek naar een lastminute beautycadeautje voor een belangrijke vrouw in je leven (of voor jezelf)? Zoek niet verder! Parfum en make-up zijn voor de hand liggend en minder origineel, dus waarom niet eens een kwaliteitsvolle haarborstel cadeau doen? Het is een geschenk dat écht van pas komt - het is iets dat vrouwen (als het goed zit) dagelijks gebruiken - en dus enorm geapprecieerd zal worden. Maar welke haarborstel kies je best? Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt 7 verschillende modellen. “Zelfs de hardnekkigste knopen zijn niet bestand tegen deze borstel.”