Foto's ter illustratie.
Volledig scherm
Foto's ter illustratie. © Instagram @paulienriemis, @handirighislaine, @monikh

Van de piramidetas tot de baguette bag: 5 handtassen die deze zomer overal zullen zijn

Wat dragen we deze zomer om onze arm? We nemen een kijkje in onze glazen bol en voorspellen welke handtassen het straatbeeld zullen veroveren. Van handige shoppers tot een comeback uit de jaren 90: dit zijn de hoogvliegers voor de komende maanden. 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Beleggen in handtassen: “Sommige it-bags van Chanel, Dior of Hermès brengen meer op dan goud”
  PREMIUM

  Beleggen in handtassen: “Sommige it-bags van Chanel, Dior of Hermès brengen meer op dan goud”

  Wie een handtas van Chanel of Delvaux koopt, neemt een stevige hap uit z’n spaarrekening. Maar contradictorisch genoeg kan je er ook geld mee verdienen. Tweedehands designertassen zijn booming business. Ze leveren meer op dan vastgoed, aandelen, goud of je gouwe ouwe spaarboekje. Hoe gaat dat in z’n gang? En waarin investeren fashionista’s met een neus voor slimme zaakjes? We vroegen het aan experts ter zake Birgit de Jager en Elien Migalski van boetiek Labellov, dé referentie voor vintage tassen in België.