Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Van cargobroek tot oversized coltrui: 5 warme trends in streetstyle (om er ook onderweg hip uit te zien)

Oversized, opgevuld met dons of met grove rubberen zool: de winterwarme mode-items van dit moment zijn niet voor doetjes. Modekenner Hilde Geudens ging shoppen in de high street en verzamelde hotte trends voor een fijn prijsje: 5 trends waarmee je moeiteloos deze koude maanden doorkomt.

  1. Gespot bij bekend Vlaanderen, kantoorgangers en heel wat mama’s: een ketting voor je smartphone

    Gespot bij bekend Vlaanderen, kantoorgan­gers en heel wat mama’s: een ketting voor je smartphone

    Je ziet het bij een groeiend aantal vrouwen op de werkvloer maar ook ver daarbuiten: een ketting voor je smartphone. Je weet wel, zo'n hoesje of tasje dat je rond je gsm kan doen met een koord aan, waardoor je hem rond je kan hangen. Praktisch, want zo heb je je meestgebruikte item altijd binnen handbereik én zijn je handen vrij. Maar dat de een het uit comfort draagt, belet de ander niet om het als fashion statement te gebruiken.
  1. Kan je gelukkiger worden door knalkleuren te dragen? Mode-expert legt uit hoe je aan ‘dopaminedressing’ doet

    Kan je gelukkiger worden door knalkleu­ren te dragen? Mo­de-ex­pert legt uit hoe je aan ‘dopamine­dres­sing’ doet

    ‘Dopaminedressing’ of je uitdossen met kleurrijke kledingstukken is de trend. En dat niet alleen: volgens experts is het ook dé manier om een winterdip tegen te gaan. Voel jij je tegenwoordig ook sneller moe of prikkelbaar? Dan is het misschien tijd om kleurrijke outfits in te slaan. Modekenner Hilde Geudens vertelt wat de hipste kleuren zijn van het moment en hoe je ze combineert.