Bella Hadid
Volledig scherm
Bella Hadid © Getty Images

Topmodel Bella Hadid: "Ik ben een trotse moslima'

Bella Hadid heeft een Nederlandse moeder en Palestijnse vader en heeft in Porter Magazine opgebiecht dat ze moslim is en ze daar ook trots op is. Het topmodel vertelde dit naar aanleiding van het inreisverbod van Trump, dat inwoners van bepaalde moslimlanden verbiedt de VS binnen te komen.

 1. Gemiddeld loon 3.455 euro bruto: in deze logistieke jobs verdien je goed je brood
  Jobat

  Gemiddeld loon 3.455 euro bruto: in deze logistieke jobs verdien je goed je brood

  Is stilzitten niet je sterkste kant, maar verkies je een afwisselende job waarbij je met veel verschillende mensen in contact staat? Wil je bovendien goed je brood verdienen en volop kansen krijgen om jezelf te ontplooien? Misschien zit je dan wel helemaal op je plaats in de logistiek. Om je een (beter) beeld te geven van het werk in deze dynamische sector, stelt Jobat.be vijf goedbetaalde functies voor.
 2. Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrauwen waren hot op het Met Gala

  Van Kendall Jenner tot Maisie Williams: gebleekte wenkbrau­wen waren hot op het Met Gala

  Afgelopen nacht vond in New York het Met Gala plaats, het belangrijkste mode-evenement van het jaar. Dat er heel wat bijzondere looks te zien waren, spreekt dus voor zich. Een opvallende trend: gebleekte wenkbrauwen. Modellen als Kendall Jenner en Precious Lee hadden hun wenkbrauwen laten bleachen, net als actrice Maisie Williams. Een gewaagd statement, maar is het ook iets om thuis te proberen? Redactrice Maaike deed de test.