Een oversized sweater en bikershorts. Meer moet dat niet zijn om een fashionstatement te maken.
Volledig scherm
Een oversized sweater en bikershorts. Meer moet dat niet zijn om een fashionstatement te maken. © Getty Images

Tijd om sweater en bikershort boven te halen, want het is ‘Prinses Diana-weer’. “Al 15 jaar een iconische look”

Het is Prinses Diana-weer, klinkt het op sociale media. Wat dat in hemelsnaam is? Wel, het verwijst naar het weer in september dat niet te warm maar ook niet te koud is. Het ideale moment dus om Lady Di’s iconische look met de oversized sweater en bikershorts te dragen. Onze mode-expert David Devriendt legt uit waarom die outfit zelfs na 25 jaar zo’n voorbeeld blijft.

 1. Julie (33) kleedt zich als een kind: “Mijn man wil me vrouwelijker zien.” Onze ‘fashionfixer’ geeft advies

  Julie (33) kleedt zich als een kind: “Mijn man wil me vrouwelij­ker zien.” Onze ‘fashion­fixer’ geeft advies

  De soundtrack van Julie Lobbens’ leven zou zonder twijfel ‘Barbie Girl’ van Aqua zijn. De 33-jarige mama van twee is helemaal gek op haar roze Barbietrui. Al lijkt zij wel de enige. “Mijn man verbiedt mij om me er buitenshuis mee te vertonen. Hij wil dat ik me eleganter en vrouwelijker kleed. Niet zoals een 7-jarig kind.” Alleen heeft Julie zelf totaal geen clue hoe ze dat moet doen. Onze fashionfixer geeft haar een snelle opvoedcursus. “Terughoudendheid is je beste vriend.”
 2. 6 bewijzen dat de Queen haar titel waardig was: “Dat soort leiderschap is ontzettend zeldzaam”
  PREMIUM

  6 bewijzen dat de Queen haar titel waardig was: “Dat soort leider­schap is ontzettend zeldzaam”

  Zeventig jaar zat Britse koningin Elizabeth II op de troon, tot ze donderdagavond stierf. Al die tijd zorgde ze er — vaak op subtiele wijze — voor dat niemand over haar heen walste, of haar rol als leider in vraag stelde. Jawel, die brave Queen regeerde gewiekster dan je denkt. Koningshuiskenner Jo De Poorter en leadershipexpert Thecla Goossens onthullen haar zes geheimen. “Terwijl haar zus zich niet verroerde, boog Elizabeth het hoofd. Ze wist goed genoeg wanneer zij óók moest buigen.”