Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Terug van weggeweest: de alombekende ‘moon boots’. Zo draag je de sneeuwschoenen op een stijlvolle manier

Het sneeuwt! En dat betekent dat je éindelijk je sneeuwschoenen uit de skibagage mag halen. Wie wil uitpakken met een lekker opvallende - én lekker warme - look, kiest voor de alombekende ‘moon boots’. Ze zijn dit seizoen een modetrend van jewelste, waardoor je ze ook zonder wit tapijt in het straatbeeld zal zien.

  1. Nu ook ambassadrice Kim Kardashian haar Balenciaga-kleding online verkoopt: is het luxemerk definitief out?

    Nu ook ambassadri­ce Kim Kardashian haar Balenciaga-kle­ding online verkoopt: is het luxemerk definitief out?

    Ze hebben een fiks kortingskaartje, worden kapot gescheurd of zelfs gedropt in vuilniszakken. Het lijkt alsof de ooit zo felgegeerde Balenciaga-items niets meer voorstellen. Het merk bevindt zich al een tijd in woelige wateren nadat het kinderpornografie leek te normaliseren. En nu verkoopt ook ambassadrice des huizes, Kim Kardashian, haar Balenciaga-collectie nog eens online.
  2. “Dankzij deze methode verdwijnen wallen meteen.” Beautyredactrice tipt de 5 beste tools voor een gezichtsmassage

    “Dankzij deze methode verdwijnen wallen meteen.” Beautyre­dac­tri­ce tipt de 5 beste tools voor een gezichts­mas­sa­ge

    Je gezicht masseren zou je een jeugdige blos en een frisse teint geven. Of dat nu met schraapstenen, je vingers of gekoelde ijsballen is. Blijkbaar activeren sommigen zelfs je lymfesysteem of hebben ze een antiagingeffect. Dit zijn volgens beautyredactrice Sophie Vereycken de vijf beste tools voor een verzorgende massage van je snoet. “Mensen met botox en fillers, opgelet.”