Aangeboden door Torfs
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Farah El Bastani - Torfs
Volledig scherm
Farah El Bastani - Torfs © Senne Van der Ven

Styliste Farah El Bastani over mode, zelfvertrouwen en durf: “Sterk in je schoenen staan begint bij de juiste look”

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Een douche die 90 procent water bespaart, een bad dat eeuwig warm blijft: dit is de badkamer van de toekomst
  PREMIUM

  Een douche die 90 procent water bespaart, een bad dat eeuwig warm blijft: dit is de badkamer van de toekomst

  Je spiegel geeft je huidverzorgingsadvies. Je tandenborstel meldt of er een griepje zit aan te komen. En de badmat analyseert je lichaamshouding. Onze toekomstige badkamer klinkt veelbelovend én is niet eens zo ver weg. Beautyredactrice Sophie somt 8 snufjes op die je nu al kan aanschaffen, voor een pak meer peace of mind. “In de circulaire douche was je je met hetzelfde, herbruikte water.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.