Diana Hasanbekava
Volledig scherm
© Diana Hasanbekava

SOS gespleten puntjes: tips van BV-kapper Jochen Vanhoudt om je haren na een kappersbeurt gezond te houden

NINAGreat hair doesn’t happen by chance, it happens by appointment. Maar ook na die afspraak bij de kapper is het uiterst belangrijk dat je je haardos in de watten blijft leggen. Beautyredactrice Sophie en BV-kapper Jochen Vanhoudt leggen uit hoe je je versgeknipte korte of (half)lange coupe zo lang mogelijk gezond houdt. “Vaak bevatten de goedkopere shampoos niet-wateroplosbare siliconen. Let daarvoor op.”

  1. Beautyredactrice Sophie test dure en goedkope krultangen: “Voor minder dan 30 euro krijg je een mooie bos krullen die de hele dag houden”
    PREMIUM

    Beautyre­dac­tri­ce Sophie test dure en goedkope krultangen: “Voor minder dan 30 euro krijg je een mooie bos krullen die de hele dag houden”

    Geen kapsel is zo partyproof als een glamoureuze bos krullen. Een klassieker op de rode loper, dus ook aan de feestdis. En met een goede krultang (en een beetje handigheid) is het in zo’n tien minuutjes gepiept. Slechts één probleem: de ene krultang is de andere niet. En hetzelfde geldt voor de prijskaartjes, want die variëren tussen 30 en - slik - 500 euro. Beautyredactrice Sophie onderwerpt ze allemaal aan een kritische test. “Dit is dé krultang voor iedereen die een haartool in de handen gestopt krijgt en geen flauw idee heeft wat ze ermee moet doen.”