Getty Images/Refinery29 RF
Volledig scherm
© Getty Images/Refinery29 RF

Sinds kort ook bij ons: deze beauty must-haves kan je nu gewoon in België shoppen

Een vakantie is zelden compleet zonder bezoek aan Sephora, Boots, Glossier of Space NK. Niets zo spannend als nieuwe beautymerken uitproberen. Alleen, shoppen in het verre buitenland zit er voorlopig nog niet in. Al is er ook goed nieuws. Veel van die toppers kan je tegenwoordig immers gewoon bij ons inslaan.

 1. De beste én betaalbare beautygadgets voor een stralende huid uitgetest: “Al na de eerste behandeling ziet mijn gezicht er subtiel gelift en opgefrist uit”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  De beste én betaalbare beautygad­gets voor een stralende huid uitgetest: “Al na de eerste behande­ling ziet mijn gezicht er subtiel gelift en opgefrist uit”

  Niets zo sensueel als streelzachte wangen en een rozige blos. Niets zo prikkelend als een zwoele morningafterglow. Een stralende huid is de getuige van veel liefdesgeluk. Al bestaan daar gelukkig ook tal van hulpmiddeltjes voor.“We hebben steeds meer aandacht voor welzijn, en zijn ook bereid om daarin te investeren”, vertelt trendwatcher Katherina Kitsinis. Wat zijn de nieuwste beautydevices en werken ze echt? In naam van de wetenschap testte onze redactie het voor jullie uit.
 2. Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Deze schoen is terug van nooit weggeweest en geliefd bij celebs: de Adidas Samba sneaker

  Van celebs du moment tot influencers op Instagram: iedereen is helemaal weg van één bepaalde soort sneaker. Adidas Samba’s verkopen al een hele tijd als zoete broodjes. Begrijpelijk, want je scoort ze al voor het redelijke bedrag van 90 euro. Wie nog een cadeautje zoekt voor een voetbalfan zit ook goed met dit exemplaar. “De schoenen werden gelanceerd in 1950 voor het Wereldkampioenschap in Brazilië”
 1. Prinses Diana’s ‘wraakjurk’ doet weer stof opwaaien op Netflix (en doet dat ook al jaren in de mode)

  Prinses Diana’s ‘wraakjurk’ doet weer stof opwaaien op Netflix (en doet dat ook al jaren in de mode)

  In het nieuwste seizoen van ‘The Crown’ zien we prinses Diana in haar iconische zwarte jurk met blote schouders, die ze vlak na haar breuk met prins Charles draagt. Zo startte ze de trend om een revenge dress te dragen: een adembenemende outfit om je ex te laten zien wat die mist. Deze vijf bekende vrouwen deden de prinses voortreffelijk na en dit zijn de regels van de ‘wraakjurk’.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 3. Kan je gelukkiger worden door knalkleuren te dragen? Mode-expert legt uit hoe je aan ‘dopaminedressing’ doet

  Kan je gelukkiger worden door knalkleu­ren te dragen? Mo­de-ex­pert legt uit hoe je aan ‘dopamine­dres­sing’ doet

  ‘Dopaminedressing’ of je uitdossen met kleurrijke kledingstukken is de trend. En dat niet alleen: volgens experts is het ook dé manier om een winterdip tegen te gaan. Voel jij je tegenwoordig ook sneller moe of prikkelbaar? Dan is het misschien tijd om kleurrijke outfits in te slaan. Modekenner Hilde Geudens vertelt wat de hipste kleuren zijn van het moment en hoe je ze combineert.