Savage x Fenty
Volledig scherm
© Savage x Fenty

Rihanna maakt pikante lingerie voor mannen. “Zij moeten zich ook gerepresenteerd voelen”

Valentijn komt eraan. Het cliché wil dat vrouwen op de hoogdag der liefde een sexy lingeriesetje krijgen. Maar laat het aan Rihanna over om origineel uit de hoek te komen: zij stelt voor om de rollen om te keren. Met haar lingerielabel Savage x Fenty brengt ze een collectie uit met gewaagde stuks voor mannen. 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Of je nu reist naar de Amalfikust, Menorca of de Franse Rivièra: zo kleed je je naar jouw vakantiebestemming

  Of je nu reist naar de Amalfikust, Menorca of de Franse Rivièra: zo kleed je je naar jouw vakantiebe­stem­ming

  We kunnen het zuiderse briesje bijna voelen, de verse zeelucht bijna ruiken. Ben jij je koffer ook al mentaal aan het inpakken met de zomervakantie in aantocht? Italië, Frankrijk of de Balearen: waar je ook uithangt, in stijl hang je nét dat beetje beter. Italiaanse glamour, Spaanse hippiestranden of Franse rivièra? Wij tippen je de mooiste outfits zodat je helemaal opgaat in het idyllische decor.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Rida (27) ontwierp mee de outfits van Adil El Arbi en Bilall Fallah voor de rode loper: “Ik draag die creaties naar de supermarkt”

  Rida (27) ontwierp mee de outfits van Adil El Arbi en Bilall Fallah voor de rode loper: “Ik draag die creaties naar de supermarkt”

  Geen strak kostuum voor regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah maandagavond op de première van superheldenreeks ‘Ms Marvel’. De twee kozen op de rode loper samen met hun stylist Oemer Khan en zijn assistent Amelie Ngira voor opvallende, meterslange sjaals. “We wilden iets funky en flitsends doen, zoals de reeks. Met Marokkaanse flavour. Van Rida, een Antwerpse designer.” En die Rida, een jonge ontwerper die allesbehalve de klassieke regeltjes volgt, is nu in de wolken.