Redactrice test Whering uit, de broekzak-stylist.
Volledig scherm
PREMIUM
Redactrice test Whering uit, de broekzak-stylist. © rv

Redactrice Liesbeth test app die nieuwe combinaties maakt met kleren uit haar kast: “Deze outfit had ik zelf nooit bedacht”

Sommige mensen zijn geboren met een fantastisch stijlgevoel. Anderen staan dagelijks inspiratieloos voor hun kleerkast, om er uiteindelijk wéér een jeansbroek en witte T-shirt uit te halen. Behoor jij tot de tweede categorie? Dan is er tegenwoordig Whering. Een gloednieuwe app die zich ontpopt tot jouw persoonlijke stylist. Zo voelen we ons toch allemaal een beetje Beyoncé. Redactrice Liesbeth test het uit. “Bij elke nieuwe outfit ben ik aangenaam verrast.”

  1. Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschillende kleuren”

    Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschil­len­de kleuren”

    Je kent ze wel, de typische Parisiennes die de Franse trottoirs veroveren met hun bescheiden maar elegante outfits. Niet makkelijk om te kopiëren. Toch slaagt onderneemster Véronique Leysen (35) erin, en ze doet dat met verve. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Véronique hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.
  2. Eén oorbel is niet meer genoeg. Maar hoe wordt je oor vol juwelen geen rommeltje? Een piercer geeft advies

    Eén oorbel is niet meer genoeg. Maar hoe wordt je oor vol juwelen geen rommeltje? Een piercer geeft advies

    Je ziet het steeds vaker: oren vol delicate piercings. Maar vergis je niet: die oorstekkers worden niet lukraak geplaatst. Vaak gaat er heel wat denkwerk van een piercer aan vooraf. Want zo’n oorbel moet ook bij én in je oor passen. Anna Paland van de bekende zaak Pirate Piercing legt uit waar je op kunt letten als je voor een ‘curated ear’ kiest. “Soms bepaalt een verschil van twee millimeter of je met een piercing staat of niet.”