Labellov/NINA
Volledig scherm
© Labellov/NINA

Powervrouwen Birgit De Jager (49) en Morgane Van Marcke (25) over de coups d’amour uit hun garderobe: "Er zit zoveel geschiedenis in mijn kast”

Een schatkamer. Een plek vol herinneringen en mogelijkheden. Vrouwen en hun kleerkasten, het is een band die amper stuk kan. Ze zijn onmisbare compagnons tijdens de route op het levens- en carrièrepad dat we bewandelen. Twee ondernemende vrouwen met een onfeilbaar stijlgevoel over de coups d’amour uit hun garderobe, en de verhalen die eraan vasthangen. “Ik ging van vis naar vintage.”

 1. Beleggen in handtassen: “Sommige it-bags van Chanel, Dior of Hermès brengen meer op dan goud”
  PREMIUM

  Beleggen in handtassen: “Sommige it-bags van Chanel, Dior of Hermès brengen meer op dan goud”

  Wie een handtas van Chanel of Delvaux koopt, neemt een stevige hap uit z’n spaarrekening. Maar contradictorisch genoeg kan je er ook geld mee verdienen. Tweedehands designertassen zijn booming business. Ze leveren meer op dan vastgoed, aandelen, goud of je gouwe ouwe spaarboekje. Hoe gaat dat in z’n gang? En waarin investeren fashionista’s met een neus voor slimme zaakjes? We vroegen het aan experts ter zake Birgit de Jager en Elien Migalski van boetiek Labellov, dé referentie voor vintage tassen in België.
 2. Delvaux en Labellov bundelen de krachten en werken samen aan een circulaire toekomst voor mode

  Delvaux en Labellov bundelen de krachten en werken samen aan een circulaire toekomst voor mode

  De gedeelde missie? Oude handtassen in omloop houden en de levensduur van luxeartikelen verlengen. Daarom zal je in mei en april je oude handtas(sen) van Delvaux kunnen binnenbrengen, die vervolgens zullen worden doorverkocht via Labellov. In ruil krijg je een waardebon van het Belgische luxemerk, inclusief een commissie eens je oude tas verkocht wordt én je bent lief voor het milieu. Win, win, win!