Een show van Ann Demeulemeester.
Volledig scherm
Een show van Ann Demeulemeester. © Getty Images

Powervrouw Belgische mode Anne Chapelle gaat label Poiret nieuw leven inblazen

Anne Chapelle is CEO bij BVBA 32, het bedrijf achter het Belgische label Ann Demeulemeester en de Colombiaanse ontwerper Haider Ackermann. Ondanks dat ze al behoorlijk drukke job, zocht ze nog naar een nieuwe uitdaging en die heeft ze nu gevonden in het herlanceren van het ingeslapen merk Poiret.

0 reacties

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Haar als een wolf of zeemeermin en een dikke laag Vaseline op je gezicht: dit waren dé beautytrends uit 2022

  Haar als een wolf of zeemeermin en een dikke laag Vaseline op je gezicht: dit waren dé beauty­trends uit 2022

  Het Amerikaanse Beauty Pie is zo lief geweest om de grootste beautytrends van 2022 in kaart te brengen. Het merk analyseerde miljoenen datagegevens, van de views van hashtags op TikTok en Instagram tot zoekopdrachten op Google en Pinterestborden. Dit alles om tot een uitgebreid overzicht te komen van de grootste trends. Benieuwd naar hoe we ons mooi maakten het afgelopen jaar?