Suitsupply
Volledig scherm
© Suitsupply

Posters Suitsupply met twee kussende mannen massaal gevandaliseerd

Twee verliefde mannen in een reclamecampagne van Suitsupply: anno 2018 kan nog altijd niet iedereen dat aan. Het Nederlandse kledingmerk verloor na de lancering -waarin foto’s te zien zijn van twee mannen die elkaar liefdevol in de ogen kijken, kussen of aanraken – al 10.000 volgers op Instagram en talloze billboards en bushokjes met de afbeelding van de mannen zijn nu beklad of met tape afgeplakt.

15 reacties

 • claudio lugli

  5 jaar geleden
  Wat maakt het nu uit wie wie kust. Voornaamste is dat mensen van elkaar houden en graag zien. Als iedereen op deze rot wereld een beetje meer om een andere zou geven .dan was het hier misschien nog leuk om te leven. Voor iedereen. Voor velen is het jammer genoeg alleen ik en ik.
 • Sander Nihillie

  5 jaar geleden
  Wat heeft dit in godsnaam met democratie of meerderheid te maken. Er wordt toch helemaal niets opgedrongen? Het is een reclame foto met twee kussende mannen, that's it. Tenzij men elke vorm van uiting van liefde in het openbaar "grensoverschrijdend" vindt, is het pure hypocrisie als men hier commentaar op heeft. Hoe kan in godsnaam een foto je zo storen. Het ongevraagde politiek drukwerk dat we de komende maanden weer mogen ontvangen stoort me meer.
 • Tom Caers

  5 jaar geleden
  Man ik kan het ni zien. Op wat trekt da nu?
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  grensoverschrijdend gedrag in het openbaar net zoals die gayparades,
 • Ivo Vandeneynde

  5 jaar geleden
  Waarom is een foto van twee kussende mannen provocerend en van een man en vrouw niet? En dit in 2018!
 1. Make-up mooier en makkelijker aanbrengen? Meer dan deze penselen heb je niet nodig, tipt make-upartiest

  Make-up mooier en makkelij­ker aanbrengen? Meer dan deze penselen heb je niet nodig, tipt ma­ke-upar­tiest

  Make-upborstels helpen je je make-up mooier en makkelijker aan te brengen, maar in tegenstelling tot wat sociale media of influencers je misschien doen denken, heb je er geen tientallen nodig. Met een paar goedgekozen multitaskers kom je een heel eind. Make-upartiest Ines Borgonjon tipt de 10 beste kwasten en legt uit hoe je ze creatief kan gebruiken. “Deze kwast blendt oogmake-up perfect.”
 2. Julie (33) kleedt zich als een kind: “Mijn man wil me vrouwelijker zien.” Onze ‘fashionfixer’ geeft advies

  Julie (33) kleedt zich als een kind: “Mijn man wil me vrouwelij­ker zien.” Onze ‘fashion­fixer’ geeft advies

  De soundtrack van Julie Lobbens’ leven zou zonder twijfel ‘Barbie Girl’ van Aqua zijn. De 33-jarige mama van twee is helemaal gek op haar roze Barbietrui. Al lijkt zij wel de enige. “Mijn man verbiedt mij om me er buitenshuis mee te vertonen. Hij wil dat ik me eleganter en vrouwelijker kleed. Niet zoals een 7-jarig kind.” Alleen heeft Julie zelf totaal geen clue hoe ze dat moet doen. Onze fashionfixer geeft haar een snelle opvoedcursus. “Terughoudendheid is je beste vriend.”