Suitsupply
Volledig scherm
© Suitsupply

Posters Suitsupply met twee kussende mannen massaal gevandaliseerd

Twee verliefde mannen in een reclamecampagne van Suitsupply: anno 2018 kan nog altijd niet iedereen dat aan. Het Nederlandse kledingmerk verloor na de lancering -waarin foto’s te zien zijn van twee mannen die elkaar liefdevol in de ogen kijken, kussen of aanraken – al 10.000 volgers op Instagram en talloze billboards en bushokjes met de afbeelding van de mannen zijn nu beklad of met tape afgeplakt.

15 reacties

 • claudio lugli

  5 jaar geleden
  Wat maakt het nu uit wie wie kust. Voornaamste is dat mensen van elkaar houden en graag zien. Als iedereen op deze rot wereld een beetje meer om een andere zou geven .dan was het hier misschien nog leuk om te leven. Voor iedereen. Voor velen is het jammer genoeg alleen ik en ik.
 • Sander Nihillie

  5 jaar geleden
  Wat heeft dit in godsnaam met democratie of meerderheid te maken. Er wordt toch helemaal niets opgedrongen? Het is een reclame foto met twee kussende mannen, that's it. Tenzij men elke vorm van uiting van liefde in het openbaar "grensoverschrijdend" vindt, is het pure hypocrisie als men hier commentaar op heeft. Hoe kan in godsnaam een foto je zo storen. Het ongevraagde politiek drukwerk dat we de komende maanden weer mogen ontvangen stoort me meer.
 • Tom Caers

  5 jaar geleden
  Man ik kan het ni zien. Op wat trekt da nu?
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  grensoverschrijdend gedrag in het openbaar net zoals die gayparades,
 • Ivo Vandeneynde

  5 jaar geleden
  Waarom is een foto van twee kussende mannen provocerend en van een man en vrouw niet? En dit in 2018!
 1. De ‘schoenentheorie’ doet de ronde op sociale media: “Brengt ongeluk in de liefde als je ze cadeau geeft of krijgt”

  De ‘schoenen­the­o­rie’ doet de ronde op sociale media: “Brengt ongeluk in de liefde als je ze cadeau geeft of krijgt”

  Wie denkt dat een nieuw paar schoenen een leuk cadeau is, denkt best opnieuw. Op sociale media doet de ‘schoenentheorie’ de ronde, die stelt dat het een zéér slecht idee is om schoenen als geschenk te geven. Het zou kunnen zorgen voor pech in de liefde of zelfs het einde van je relatie kunnen betekenen, volgens Chinese volksverhalen. En er zijn verder nog items die je best vermijdt als cadeau.
 2. Kylie Jenner en modehuis Schiaparelli krijgen bakken kritiek om jurk met leeuwenkop: is dat terecht?

  Kylie Jenner en modehuis Schiaparel­li krijgen bakken kritiek om jurk met leeuwenkop: is dat terecht?

  Deze week loopt de couture modeweek in Parijs waar exclusieve merken hun meest bijzondere ontwerpen showen. Kylie Jenner verscheen in een opvallende zwarte jurk met levensechte leeuwenkop van het Franse modehuis Schiaparelli. Kan niet, klinkt het bij sommigen, want je verheerlijkt de jacht. Kunst, zeggen anderen. Wie heeft gelijk? “De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens”
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”